Heeft u een calamiteit? Bel ons op 058 – 2129174. Buiten kantoortijden? Bel dan onze Kasko calamiteitendienst op 058 – 7110313.

Hoofdsponsoren C.V.V. Blauw Wit ’34 slaan handen ineen voor Stichting Leergeld

Bouwbedrijf de Vries, Acquario Vermogensbeheer en het DekkerFonds uit Leeuwarden slaan de handen ineen en verbinden zich de komende drie jaar op een bijzondere wijze als hoofdsponsor aan C.V.V. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Zij zien af van de gebruikelijke shirtsponsoring en exposure. In plaats daarvan prijkt de komende jaren Stichting Leergeld Leeuwarden op de achterzijde van alle shirts.
Hoofdsponsoren Blauw Wit slaan handen ineen

Stichting Leergeld

Blauw Wit ’34 op haar beurt draagt jaarlijks 50% van alle sponsoring af aan Stichting Leergeld Leeuwarden e.o. Tevens geven de hoofdsponsors Blauw Wit ’34, naast hun sponsorbijdrage, ook nog de mogelijkheid met andere sponsoren in zee te gaan, wat extra geld oplevert voor Stichting Leergeld Leeuwarden. Blauw Wit ’34 is met 1.400 leden de grootste amateur voetbalvereniging in Noord-Nederland.

Stichting Leergeld zorgt dat kinderen kunnen meedoen, ook als hun ouders het financieel (even) niet breed hebben. Leergeld helpt kinderen met schoolspullen, zwemlessen, een fiets, dansles en een Sinterklaas-cadeautje. In Leeuwarden groeit 1 op de 8 kinderen op in een gezin waar meedoen niet vanzelfsprekend is. In 2022 hielp Stichting Leergeld 4.250 kinderen – en dat aantal groeit (helaas) nog steeds. Soms lukt het financieel even niet. Dan helpt Stichting Leergeld Leeuwarden kinderen van 4 tot 18 jaar!

Blij met nieuwe hoofdsponsors

Voorzitter Henk Buning is reuzeblij met de nieuwe hoofdsponsors: “Deze drie bedrijven zijn al langdurig betrokken bij onze vereniging en wij vinden het geweldig dat wij dankzij hen de mogelijkheid krijgen een deel van onze sponsorgelden ter beschikking te stellen aan een maatschappelijk doel. Naast voetbal verrichten wij al jarenlang maatschappelijke activiteiten die we nu een nieuwe impuls kunnen geven”.

Bram Dekker van het Dekkerfonds sluit zich hierbij aan: “Wij zijn reeds jarenlang als maatschappelijk partner verbonden aan Blauw Wit ’34 en vinden het geweldig dat we gezamenlijk de maatschappelijke rol die Blauw Wit’34 vervult, verder gaan uitbouwen in het beleid van de club.”

Sytse Bouwer van Acquario is trots om deze unieke sponsoring bij Blauw wit 34 te kunnen introduceren: “Zowel in het dagelijks leven als bij het zaken doen, draait het om – met elkaar, voor elkaar. Een steentje bijdragen maakt iedereen gelukkig! Het is fantastisch om dit te doen via onze sportvereniging aan een concreet regionaal maatschappelijk doel. Prachtig !!

Wij ondersteunen Blauw Wit ’34 graag in het ‘bouwen aan maatschappelijk ondernemen’

Directeur Albert Adema van Bouwbedrijf de Vries: ”Bij Bouwbedrijf de Vries vinden we maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Blauw Wit ’34 is een gerenommeerde vereniging die midden in de maatschappij staat. Wij ondersteunen hen graag in het “bouwen aan maatschappelijk ondernemen”.

Nu meedoen is straks meetellen

Jet van Gelder van Stichting Leergeld: “Geweldig dat Blauw Wit ’34 ons helpt; te veel mensen kennen Leergeld nog niet of schamen zich om een aanvraag te doen. Naast vergroting van de naamsbekendheid hopen we dat, ook langs het veld, het gesprek over meedoen voor kinderen op gang komt. Want voor alle kinderen geldt: nu meedoen is straks meetellen – en dankzij de sponsoren kunnen we kinderen helpen met onder andere zwemdiploma’s, trakteren op school of lidmaatschap van een sportclub.”