Heeft u een calamiteit? Bel ons op 058 – 2129174. Buiten kantoortijden? Bel dan onze Kasko calamiteitendienst op 058 – 7110313.

Wij zijn uw dynamische, vakkundige en allround aannemer in Noord-Nederland

Bouwbedrijf De Vries Leeuwarden bv is een allround bouwbedrijf, gevestigd in Leeuwarden. We zijn dé specialist in:

  • (Ver)bouw van woningen en utiliteitsbouw
  • Renovatie, restauratie en transformatie
  • Service en (groot) onderhoud
  • Schadeherstel
  • 24-uurs service bij calamiteiten
Werknemers

Ons team

Bouwbedrijf de Vries bestaat uit een team van gedreven professionals. Deze professionals zijn timmermannen met verschillende specialismen, service- en onderhoudsmedewerkers, uitvoerders en projectleiders. Voor specialismen die we zelf niet in huis hebben, werken we samen met betrouwbare onderaannemers.

Voor particulieren

Wonen doet u elke dag. En woonwensen heeft u waarschijnlijk uw hele leven. Een uitbreiding van uw woning, een verbouwing, een renovatie of een compleet nieuw huis. Bouwbedrijf De Vries uit Leeuwarden is een aannemer die kleine en grote woonwensen realiseert. Met vakmanschap en oog voor detail. Bij ongemakken of calamiteiten staat onze service- en onderhoudsdienst direct voor u klaar. Kwaliteit is verzekerd, want Bouwbedrijf De Vries heeft het keurmerk BouwGarant.

Overkapping
Opbouw staalconstructie

Zakelijk bouwen

Zakelijke projecten vragen om een zakelijke benadering. Een goed plan, een duidelijke planning en een uitvoering die het bedrijfsproces zo min mogelijk in de weg staat. Bouwbedrijf de Vries combineert grote of complexe bouwopdrachten met een persoonlijke aanpak. Dat betekent korte lijnen en één contactpersoon. Ook renovatie, restauratie, service en groot onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Zo verzorgen we voor woningcorporaties het onderhoud aan huurwoningen, renoveren we regelmatig winkelpanden en verzorgen we verbouwingen aan diverse utiliteitsgebouwen.

Sponsoring

Bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden vinden we maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom zijn we partner van de jeugdopleiding van voetbalclub C.V.V. Blauw Wit ’34. Ook zijn we hoofdsponsor van schaatsteam Team FrySk. Team FrySk is opgericht om jong talent de mogelijkheid te geven om zichzelf te ontwikkelen.

Marijke Groenewoud

Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden is daarnaast al vele jaren sponsor van Marijke Groenewoud. Marijke is langebaanschaatsster en marathonschaatsster bij Team Zaanlander. 

‘Dankzij Bouwbedrijf de Vries kunnen we onze jeugdleden optimaal faciliteren om hun talenten te ontwikkelen. En het werkt: inmiddels spelen alle selectieteams op divisieniveau!’

Marcel Frankena, hoofd jeugdopleiding van Blauw Wit ’34

De vijf beloftes van Bouwbedrijf de Vries