Heeft u een calamiteit? Bel ons op 058 – 2129174. Buiten kantoortijden? Bel dan onze Kasko calamiteitendienst op 058 – 7110313.

Het laatste nieuws van Bouwbedrijf de Vries

Bouwvak 2023: 7 t/m 25 augustus

Van 7 t/m 25 augustus is het bouwvak. De komende weken is onze bezetting daarom beperkt, maar onze afdeling Service & Onderhoud is gewoon bereikbaar

Hoofdsponsoren C.V.V. Blauw Wit ’34 slaan handen ineen voor Stichting Leergeld

Bouwbedrijf de Vries, Acquario Vermogensbeheer en het DekkerFonds uit Leeuwarden slaan de handen ineen en verbinden zich de komende drie jaar op een bijzondere wijze als hoofdsponsor aan C.V.V. Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. Zij zien af van de gebruikelijke shirtsponsoring en exposure. In plaats daarvan prijkt de komende jaren Stichting Leergeld Leeuwarden op de achterzijde van alle shirts.

Stephan Zuiderbaan: ‘Nieuwe software en technieken vind ik interessant’

Ervoor zorgen dat alles achter de schermen goed geregeld is, zodat zijn collega’s ongestoord kunnen werken: dat is wat Stephan Zuiderbaan het liefste doet. Sinds 2020 behoort hij tot de directie van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. In 2025 neemt hij, samen met Theun Erik Holwerda, het bedrijf volledig over. In vijf vragen leren we deze ‘directeur op de achtergrond’ beter kennen.

Theun Erik Holwerda: ‘Ik wil de sfeer op de werkvloer kunnen aanvoelen’

Het onmogelijke mogelijk maken. Als je het Theun Erik Holwerda vraagt, is dat het mooiste wat er is. Theun Erik werkt sinds 2016 bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden, maar werd in 2020 directeur. In 2025 neemt hij het bedrijf volledig over, samen met Stephan Zuiderbaan. In vijf vragen leren we Theun Erik beter kennen.

Interview Schaatsen.nl: ‘Met Team Frysk en Bob de Jong een heel vet jaar draaien’

Al sinds de oprichting in 2014 is Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden hoofdsponsor van schaatsteam Team FrySk. Het team wist al geweldige successen te boeken. Maar komend schaatsseizoen kon weleens extra bijzonder worden: Olympisch kampioen Bob de Jong wordt parttime trainer van Team FrySk. Schaatsen.nl schreef een artikel over de bijzondere samenwerking tussen Team FrySk, Bob de Jong en Bouwbedrijf de Vries.

Twee directeuren erbij voor Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Drie kapiteins op één schip. Gaat dat goed? Ja, bewijzen Albert Adema, Theun Erik Holwerda en Stephan Zuiderbaan van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. Sinds 1 januari 2020 delen zij het eigenaarschap van het bouwbedrijf. Het eerste jaar van hun samenwerking kregen ze te maken met de corona- én de wooncrisis. Hoe gingen ze daarmee om? En welke koers vaart het bedrijf de komende jaren? ‘De diversiteit in onze klussen maakt ons sterk.’