Heeft u een calamiteit? Bel ons op 058 – 2129174. Buiten kantoortijden? Bel dan onze Kasko calamiteitendienst op 058 – 7110313.

Wiersma Bouw Leeuwarden brengt activiteiten onder bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Per 1 november 2019 brengt Wiersma Bouw Leeuwarden zijn bedrijfsactiviteiten onder bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. Alle projecten van Wiersma Bouw worden vanaf dat moment uitgevoerd onder de vlag van Bouwbedrijf de Vries, dat ook alle medewerkers van Wiersma Bouw op de eigen loonlijst zet.

Positieve stap

De samensmelting van de twee bedrijven is een positieve stap, vertelt Gatze Wiersma, directeur van Wiersma Bouw. ‘Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden is een krachtige, slagvaardige organisatie. Net als in mijn bedrijf staat bij Bouwbedrijf de Vries kwaliteit, service en nazorg hoog in het vaandel. Dankzij deze stap kan ik mijn opdrachtgevers ervan verzekeren dat zij op dezelfde manier bediend worden als voorheen.’

Mooie aanvulling op het portfolio

Albert Adema, directeur van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden: ‘Wij zijn trots op deze ontwikkeling, die ons in de gelegenheid stelt om het bedrijf op een gezonde manier uit te bouwen. De opdrachtgevers van Wiersma Bouw Leeuwarden zijn bovendien een mooie aanvulling op ons portfolio.’

Projectleider

Wiersma, die ruim 25 jaar ervaring in de bouw heeft, zal bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden de functie van senior projectleider gaan vervullen.