Wij zijn uw dynamische, vakkundige en allround aannemer in Noord-Nederland

Ons team

Omschrijving

Bouwbedrijf de Vries bestaat uit een team van gedreven professionals. Deze professionals zijn timmermannen met verschillende specialismen, service- en onderhoudsmedewerkers, uitvoerders en projectleiders. Voor specialismen die we zelf niet in huis hebben, werken we samen met betrouwbare onderaannemers.

Werknemers

Voor particulieren

Omschrijving

Wonen doet u elke dag. En woonwensen heeft u waarschijnlijk uw hele leven. Een uitbreiding van uw woning, een verbouwing, een renovatie of een compleet nieuw huis. Bouwbedrijf De Vries uit Leeuwarden is een aannemer die kleine en grote woonwensen realiseert. Met vakmanschap en oog voor detail. Bij ongemakken of calamiteiten staat onze service- en onderhoudsdienst direct voor u klaar. Kwaliteit is verzekerd, want Bouwbedrijf De Vries heeft het keurmerk BouwGarant.

Overkapping

Zakelijk bouwen

Omschrijving

Zakelijke projecten vragen om een zakelijke benadering. Een goed plan, een duidelijke planning en een uitvoering die het bedrijfsproces zo min mogelijk in de weg staat. Bouwbedrijf de Vries combineert grote of complexe bouwopdrachten met een persoonlijke aanpak. Dat betekent korte lijnen en één contactpersoon. Ook renovatie, restauratie, service en groot onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Zo verzorgen we voor woningcorporaties het onderhoud aan huurwoningen, renoveren we regelmatig winkelpanden en verzorgen we verbouwingen aan diverse utiliteitsgebouwen.

Opbouw staalconstructie

Sponsoring

Omschrijving

Bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden vinden we maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom zijn we partner van de jeugdopleiding van voetbalclub C.V.V. Blauw Wit ’34. Ook zijn we hoofdsponsor van schaatsteam Team FrySk. Team FrySk is opgericht om jong talent de mogelijkheid te geven om zichzelf te ontwikkelen.

Team Frysk voor kantoor van Bouwbedrijf de Vries

Marijke Groenewoud

Omschrijving

Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden is daarnaast sponsor van Marijke Groenewoud. Marijke is langebaanschaatsster en marathonschaatsster bij Team Zaanlander. Op het WK Afstanden 2021 werd ze wereldkampioen massastart.

Marijke Groenewoud en Albert Adema staan voor auto met bestickering

'Dankzij Bouwbedrijf de Vries kunnen we onze jeugdleden optimaal faciliteren om hun talenten te ontwikkelen. En het werkt: inmiddels spelen alle selectieteams op divisieniveau!'

Marcel Frankena, hoofd jeugdopleiding van Blauw Wit ’34

De vijf beloftes van Bouwbedrijf de Vries

  1. Kwaliteit en zorgvuldigheid
  2. Vakmanschap van begin tot eind
  3. Snel reageren op ieder verzoek of probleem
  4. Duidelijke afspraken en heldere communicatie
  5. Één contactpersoon voor al uw vragen

Heeft u een calamiteit? Bel onze Kasko calamiteitendienst op 058 - 711 03 13

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

 

certificaat certificaat Volandis Certificaat

Logo Woningborg in zwart wit certificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.