Nieuwbouw klassiek-moderne woonboerderij

Miedum
Nieuwbouw
18 maanden

Royaal wonen

De woonboerderij heeft de klassieke vorm van een Friese stelpboerderij, is gedeeltelijk voorzien van een rieten dak en een bijpassend uilenbord. Daarmee past de nieuwe woonboerderij, waarvoor Adema Architecten het ontwerp maakte, helemaal bij de andere boerderijen in de omgeving.

De woonboerderij kreeg een inhoud van zo’n 3100 m3 en een vloeroppervlak van 825 m2. De woning werd bijna helemaal onderkelderd en heeft naast een kelder een begane grond, twee verdiepingen en een zolderverdieping. Op de begane grond bevinden zich de leefruimten zoals de woonkamer en een keuken met een royale eetkamer. De acht slaapkamers en vier badkamers die het huis rijk is, zijn verdeeld over de twee verdiepingen.

Nieuwe woonboerderij
Achterzijde van nieuwe woonboerderij
Voorgevel van woonboerderij
Vier hoge ramen met zwarte kozijnen in een nieuwe woonboerderij

Afgewerkt tot in detail

De woning is dooraderd met techniek. Niet alleen voor de warmte- en stroomvoorziening, ook entertainment- en beveiligingstechnieken zijn volledig geïntegreerd in de nieuwe woonboerderij. Zelfs aan een geïntegreerde geluidsinstallatie is gedacht. De installatietechniek werd verzorgd door Koninklijke Damstra Installatietechniek.

Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden was verantwoordelijk voor het bouwproces en verzorgde daarnaast de projectleiding namens – en in zeer nauwe samenwerking met – de opdrachtgever. De woonboerderij werd tot in detail afgewerkt en naar grote tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

Entree van woonboerderij met trap
Landelijke keuken in woonboerderij
Woonkamer met zithoek en tv
Master bedroom met schuifdeur naar en suite badkamer
Overloop met trapleuningen en castle stone vloer
Castle stones in woonboerderij
Lange eettafel met lampen erboven

Heeft u een calamiteit? Bel onze Kasko calamiteitendienst op 058 - 711 03 13

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

 

certificaat certificaat Volandis Certificaat

Logo Woningborg in zwart wit certificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.