Renovatie en verbouwing aula Noorder-begraafplaats

Leeuwarden
Renovatie en verbouwing
6 maanden

Behoud vloer, dak en draagconstructie

Omschrijving

Bij de renovatie van de aula, die Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden uitvoerde naar een ontwerp van Borren Staalenhoef Architecten, bleven de vloer, draagconstructie en het dak behouden.

Aula Noorderbegraafplaats met oprijlaan

Kleurrijk

Omschrijving

De entree van de aula kwam aan het eind van de oprijlaan. We verplaatsten de herdenkingsruimte van de aula naar de noordgevel. De kopgevels werden volledig transparant, de lange gevels bouwden we op uit stroken gefigureerd glas in verschillende kleuren. Daarmee sluit het uiterlijk van de aula goed aan op de begraafplaats, waar ook veel kleuren aanwezig zijn.

Aula Noorderbegraafplaats

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

certificaatcertificaatVolandisCertificaatcertificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.