Verbouwing kantoor Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Leeuwarden
Verbouwing
3 maanden

Huisstijl

Omschrijving

Borren Staalenhoef Architecten maakte het ontwerp voor ons nieuwe kantoor. Er kwamen glazen afscheidingen tussen de diverse ruimtes, waardoor medewerkers met elkaar in verbinding blijven en het kantoor licht en fris oogt. Eén van de lange wanden werd in zijn geheel ingericht als kastenwand. De andere lange wand werd voorzien van rode beplating – de kleur van onze huisstijl.

Kantoor BDVL

Diverse ruimtes

Omschrijving

Middenin het kantoor kwam de kantine, voorzien van een grote, vierkante tafel en een minimalistische keuken. Ook creëerden we een eigen ruimte voor onze dienst Service & Onderhoud. Daarnaast kwamen er overlegruimtes en een pantry voor het personeel.

Kantine Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

certificaatcertificaatVolandisCertificaatcertificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.