Een bijzonder gezondheids-centrum in hartje Dronrijp

Dronrijp
Nieuwbouw
9 maanden

Bijzonder ontwerp

Begin 2022 startten we met de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum van Dronrijp. Het centrum werd ontworpen door Dick de Jong. De architect maakte een bijzonder ontwerp met aan de buitenzijde een staalconstructie van cortenstaal. Het pand krijgt dankzij donker metselwerk en donkere kozijnen een stoere uitstraling.

Aandacht voor het interieur

Omschrijving

Ook aan het interieur van het gezondheidscentrum wordt veel aandacht besteed. Zo wordt het hart van het gebouw voorzien van een lift en designtrap. Ook wordt één wand volledig bekleed met mos. De bedrijven en praktijken die straks in het centrum gehuisvest zijn, kunnen met schuifdeuren en rolluiken afzonderlijk van elkaar worden gesloten. En natuurlijk worden de behandel- en spreekkamers voorzien van een hoge mate van geluidsisolatie.

Gebouw in aanbouw

Huidige situatie

Omschrijving

Op dit moment werken we aan het metselwerk aan de buitenzijde. Als het pand wind- en waterdicht is, wordt gestart met de buitenste staalconstructie. Naar verwachting leveren we het gezondheidscentrum eind september op. 

Media
Artist impression van gezondheidscentrum Dronrijp

Heeft u een calamiteit? Bel onze Kasko calamiteitendienst op 058 - 711 03 13

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

 

certificaat certificaat Volandis Certificaat

Logo Woningborg in zwart wit certificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.