Het laatste nieuws van Bouwbedrijf de Vries

Stephan Zuiderbaan: 'Nieuwe software en technieken vind ik interessant'

Ervoor zorgen dat alles achter de schermen goed geregeld is, zodat zijn collega’s ongestoord kunnen werken: dat is wat Stephan Zuiderbaan het liefste doet. Sinds 2020 behoort hij tot de directie van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. In 2025 neemt hij, samen met Theun Erik Holwerda, het bedrijf volledig over. In vijf vragen leren we deze ‘directeur op de achtergrond’ beter kennen.

Theun Erik Holwerda: ‘Ik wil de sfeer op de werkvloer kunnen aanvoelen’

Het onmogelijke mogelijk maken. Als je het Theun Erik Holwerda vraagt, is dat het mooiste wat er is. Theun Erik werkt sinds 2016 bij Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden, maar werd in 2020 directeur. In 2025 neemt hij het bedrijf volledig over, samen met Stephan Zuiderbaan. In vijf vragen leren we Theun Erik beter kennen.

Interview Schaatsen.nl: 'Met Team Frysk en Bob de Jong een heel vet jaar draaien'

Al sinds de oprichting in 2014 is Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden hoofdsponsor van schaatsteam Team FrySk. Het team wist al geweldige successen te boeken. Maar komend schaatsseizoen kon weleens extra bijzonder worden: Olympisch kampioen Bob de Jong wordt parttime trainer van Team FrySk. Schaatsen.nl schreef een artikel over de bijzondere samenwerking tussen Team FrySk, Bob de Jong en Bouwbedrijf de Vries.

Twee directeuren erbij voor Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Drie kapiteins op één schip. Gaat dat goed? Ja, bewijzen Albert Adema, Theun Erik Holwerda en Stephan Zuiderbaan van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. Sinds 1 januari 2020 delen zij het eigenaarschap van het bouwbedrijf. Het eerste jaar van hun samenwerking kregen ze te maken met de corona- én de wooncrisis. Hoe gingen ze daarmee om? En welke koers vaart het bedrijf de komende jaren? ‘De diversiteit in onze klussen maakt ons sterk.’

Kerstvakantie: bereikbaar tijdens kantooruren

In de kerstvakantie zijn we gewoon bereikbaar tijdens kantooruren. De afdeling Service & Onderhoud werkt door en staat klaar voor reguliere werkzaamheden en spoedklussen. Heb je ons ’s avonds of in het weekend nodig? Bel dan onze calamiteitenservice Kasko op 058 711 0313. Fijne feestdagen!

Bouwvak 2019: 26 juli t/m 29 augustus

Vrijdag 26 juli begint de bouwvak. Daarom werken we de komende weken met een beperkte bezetting. Voor noodgevallen buiten kantoortijden kunt u zoals altijd terecht bij onze calamiteitendienst Kasko (058-7110313 ).

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

 

certificaat certificaat Volandis Certificaat

Logo Woningborg in zwart wit certificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.