Het laatste nieuws van Bouwbedrijf de Vries

Interview Schaatsen.nl: 'Met Team Frysk en Bob de Jong een heel vet jaar draaien'

Al sinds de oprichting in 2014 is Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden hoofdsponsor van schaatsteam Team FrySk. Het team wist al geweldige successen te boeken. Maar komend schaatsseizoen kon weleens extra bijzonder worden: Olympisch kampioen Bob de Jong wordt parttime trainer van Team FrySk. Schaatsen.nl schreef een artikel over de bijzondere samenwerking tussen Team FrySk, Bob de Jong en Bouwbedrijf de Vries.

Twee directeuren erbij voor Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden

Drie kapiteins op één schip. Gaat dat goed? Ja, bewijzen Albert Adema, Theun Erik Holwerda en Stephan Zuiderbaan van Bouwbedrijf de Vries Leeuwarden. Sinds 1 januari 2020 delen zij het eigenaarschap van het bouwbedrijf. Het eerste jaar van hun samenwerking kregen ze te maken met de corona- én de wooncrisis. Hoe gingen ze daarmee om? En welke koers vaart het bedrijf de komende jaren? ‘De diversiteit in onze klussen maakt ons sterk.’

Kerstvakantie: bereikbaar tijdens kantooruren

In de kerstvakantie zijn we gewoon bereikbaar tijdens kantooruren. De afdeling Service & Onderhoud werkt door en staat klaar voor reguliere werkzaamheden en spoedklussen. Heb je ons ’s avonds of in het weekend nodig? Bel dan onze calamiteitenservice Kasko op 058 711 0313. Fijne feestdagen!

Bouwvak 2019: 26 juli t/m 29 augustus

Vrijdag 26 juli begint de bouwvak. Daarom werken we de komende weken met een beperkte bezetting. Voor noodgevallen buiten kantoortijden kunt u zoals altijd terecht bij onze calamiteitendienst Kasko (058-7110313 ).

Heeft u een calamiteit? Bel onze Kasko calamiteitendienst op 058 - 711 03 13

Bouwbedrijf de Vries is een gecertificeerde aannemer

Uit deze certificeringen blijkt dat we ons vak serieus nemen, dat we aan hoge eisen voor certificering voldoen en dat we er alles aan doen om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met maximale kwaliteit.

 

certificaatcertificaatVolandisCertificaat

Logo Woningborg in zwart witcertificaat

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We gebruiken cookies op deze website.